On-The-Job Emailmarketing

Als je al (een tijdje) bezig bent met emailmarketing, dan gaan dingen vaak op de automatische piloot. Werkt het ook nog voor je? Of merk je dat het stil staat? Wil je meer, maar weet je niet hoe? Waar moet je beginnen, wat moet je aanpassen en hoe ga je dat doen?

Dan is een on-the-job training wel wat voor jou!

Deze praktische trainingen zorgen ervoor dat je naar huis gaat met écht iets concreets. Als trainer gebruiken wij het trainsysteem: Praatje - Plaatje - Daadje.

Korte instructie & theorie, visuele ondersteuning en daarna directe toepassing. Geen uren luisteren en thuisstudie. Gewoon, direct toepassen en handen uit de mouwen!

7L5A8304-removebg-preview
 • donkerblauw-wit@8x

  Strategie

  We bespreken je strategie, wat is je doel.

 • donkerblauw-wit@8x

  Framework

  Je strategie bepaalt welke mails we gaan maken.

 • donkerblauw-wit@8x

  Inrichten

  Aan de hand van het framework gaan we inrichten.

Direct de kennis toepassen in je bedrijf

Review my System

Wil je eens een expert laten kijken naar de inrichting van je Marketing Automatisering? Het kan zoveel inzichten opleveren als er meegekeken wordt naar de huidige situatie en meegedacht wordt aan optimalisatie en verbetering.

Meer informatie >>

129-DSC02210

Hands-on-Coaching

E-mailMarketing, coaching.
Hoe zorg je dat mensen interesse blijven houden en niet gaan uitschrijven maar gaan kopen? Welke content kan ik schrijven? Hoe zorg ik dat mijn funnel wat gaat opleveren? Praktische punten en hands-on tips komen in deze coaching aan bod. Direct uitvoerbaar in jouw bedrijf.

Hands-on-coaching aanvragen >>

_50A6392-min

Spamvrije Workshop

Check je spambox! Een zinnetje dat op bijna elke bedankpagina na aanvragen staat. Regelmatig moet je dit (tegen je klanten) zeggen. Hoe vervelend is dit! Wij begrijpen je. Daarom leggen wij in onze 'Spamvrije Online Workshop' ook echt uit hoe het komt dat jouw mails verdwijnen in de spambox. En hoe je uit die spambox kunt blijven!

Spamvrije Workshop >>

_50A6375-min

Done Together
The Basics

Voor de beginners. Praktische begeleiding bij het maken van je E-mailMarketing strategie en de inrichting van je Marketing Automatiseringen. Samen zorgen wij dat je naar huis gaat met een goede basis ingericht systeem en de kennis om het zelf te kunnen bijhouden. Keuze uit Live op locatie* of Online via Zoom.

The Basics Aanvragen >>

met alexia

Done Together
Progress

Als je wel al bezig bent met je E-MailMarketing, maar niet weet hoe je verder moet. Samen bouwen we verder aan je e-mailmarketing en maken we nieuwe stappen.
Deze praktische training zorgt ervoor dat je naar huis gaat met écht iets concreets. Keuze uit Live op locatie* of Online via Zoom.

Progress Aanvragen >>

_50A6054-min

Incompany Together

Als je jouw werknemers kennis wil laten maken met het systeem, of juist de strategie erachter wil laten kennen. Direct met de experts worden de vragen beantwoord, nieuwe dingen aangeleerd en zorgen we dat de Incompany Together helemaal is aangepast op de praktijk van jouw bedrijf. Op maat is ook echt op maat.

Advies & Offerte aanvragen >>

Prijslijst On-The-Job Trainingen*

Review my System - Marketing Automatisering Review
€199

Uitgebreide review van jouw Marketing Automatisering en een advies verslag van alle punten. Daarna een half uur sparren, waar we samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

€199
Hands-on-Coaching
€97

Online - Via Zoom: 1,5 uur. Praktische punten en hands-on tips. Direct uit te voeren in jouw bedrijf.

€97
Spamvrije Workshop
€97 €49

Online - Via Zoom: 1,5 uur. Hoe blijf je met jouw mails uit de spambox.

€97 €49
Done Together - The Basics: Live
€249

4 uur op locatie

€249
Done Together - The Basics: Online
€179

2,5 uur via Zoom
Ochtend of middag sessie

€179
Done Together - Progress: live
€249

4 uur op locatie

€249
Done Together - Progress: Online
€179

2,5 uur via Zoom
Ochtend of middag sessie

€179

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw

Patricia Martherus op de Ijzerenbrug

Automatiseren van e-mailmarketing

Automatiseren van je e-mailmarketing betekent dat het het proces van versturen van mailing automatisch gaat.

Het hele proces van aanmelden tot betalende klanten kun je automatiseren. Het stopt niet bij één mail. Omdat we het ons zelf zo gemakkelijk mogelijk willen maken, zijn er systemen die ervoor zorgen dat het proces automatisch gaat.

Deze systemen zitten niet automatisch aan elkaar gekoppeld. Voor het ene systeem heb je andere plug-ins of programma’s nodig dan voor het andere systeem. Wil je tijd besteden aan het uitzoeken van die dingen die je nodig hebt? Of laat je dit aan de expert over? Wil je alles in de hand houden en je hele automatisering zelf inrichten of laat je dit een expert doen en volg je na de inrichting een kleine update-cursus?

Kom je graag in contact?

Wil je liever eerst eens even kennismaken en samen kijken naar wat er bij jou en je bedrijf past? Neem dan contact op.

Scroll naar boven