Uitbreiden van je e-mailmarketing

Uitbreiden van je
e-mailmarketing

Het is voor jou al gesneden koek.
E-mailmarketing wordt al ingezet en ..... toen was het stil.

Je weet dat een goede strategie meer klanten oplevert, je bent sterk begonnen. Na verloop van tijd ontdekte je dat het allemaal wat meer tijd kost dan je wilde. En misschien ga je wel twijfelen of je meer uit de e-mailmarketing kunt halen dan alleen het versturen van nieuwsbrieven of opvolgmails na aankopen.

Dankzij E-mailmarketing Automatisering kan jij zorgen dat jouw goede mailtjes, bij de goede mensen, op het goede moment aankomen.

All for you

Automatisering

De reis van A tot Z en verder

Automatiseren van je e-mailmarketing betekent dat het het proces van versturen van mailing automatisch gaat. Natuurlijk verstuur je nu mails als bedankje of af en toe een nieuwsbrief. Maar écht automatiseren is meer dan dat.

Het hele proces van aanmelden door nieuw geïnteresseerden tot betalende klanten kun je automatiseren. Het stopt niet bij één mail. De 'Funnel' stopt niet onderaan de trechter, e-mailmarketing begint dan pas!

Heb jij je systeem goed ingericht? Klopt alles bij jouw visie en strategie? Of wil je deze Marketing Automatisering eens laten reviewen?

Systemen

Laat systemen samenwerken

Website, betaalsysteem, mollie, e-mailmarketingprogramma, webshop, boekhouding, agenda... Ze ondersteunen allemaal jouw visie. Maar helaas, systemen werken niet zomaar met elkaar samen. Sommige systemen kunnen niet eens samenwerken! Om een Marketing Automatisering goed te laten lopen heb je soms voor het ene systeem andere plug-ins of programma's nodig dan voor het andere systeem. En wat werkt nou het beste voor jou?

Wil jij tijd besteden aan het uitzoeken van de dingen die je nodig hebt? Heb jij al verschillende systemen, maar zou je liever minder houtje-touwtje willen? Laat dan jouw Marketing Automatisering Reviewen. Wie weet kan het gemakkelijker, overzichtelijker of compacter.

met alexia

uitbesteden

Expert in MailBlue / Active Campaign

Ik kijk naar het geheel van jouw organisatie. Zo zie ik de grote lijnen en verbanden. Omdat MailBlue zelf geen geheimen meer voor mij heeft, weet ik vervolgens precies hoe ik de vertaalslag maak tussen het grote geheel en de inrichting van het systeem. Wat jij nodig hebt, wat er niet nodig is, hoe we dat gaan doen en welk resultaten het kunnen opleveren. De uitvoering zal dan vervolgens plaatsvinden. Hoe fijn is het om dan een groot deel lekker los te kunnen laten en het met vertrouwen door Business Klik te laten uitvoeren.

2-DSC02090

Favoriete systemen

Al meer dan 6 jaar werk ik met verschillende e-mailmarketingsystemen. Het systeem Active Campaign / Mail Blue is geniaal en zijn tijd vooruit. Het duurde niet lang voordat ik het systeem snel eigen maakte. Door ervaring en enorm veel verschillende opdrachten die ik heb mogen uitvoeren, kan je mij echt een #1 expert noemen!

Hoewel ik met meer systemen kan werken, is MailBlue mijn favoriet. Ja, net als elk ander systeem heeft het ook wel eens wat minpunten. Gelukkig heb ik goed contact met het bedrijf en zij geven antwoord, waar ik niet de antwoorden niet op kan hebben.

Waar ik verder nog mee werk? Een kleine greep: FluentCRM, WordPress, Phoenix, Leadpages, Huddle, Webhero, Plug & Pay, Woocommerce, Zapier, MoneyBird enz enz..

Wil je graag jouw e-mailmarketing naar the next-level tillen? Laten we dan eens samen een (digitaal) kopje koffie/thee drinken.

Scroll naar boven