Marketing Automatisering Review

Als je als ondernemer bent begonnen met je bedrijf, dan heb je al een hoop geïnvesteerd om bepaalde processen te automatiseren. Je hebt misschien zelfs al een VA (of meerdere) die het werk voor jou doen. Helemaal prima natuurlijk!

Toch merk ik steeds vaker dat ondernemers graag een onafhankelijk advies willen, over hoe de inrichting en koppelingen van alle systemen nu zijn. Waarom werken dingen niet, ligt dit aan de techniek, visie of inrichting?

Voor €199,- heb jij een volledige review, met adviesverslag en een half uur sparren met de expert.

  • donkerblauw-wit@8x

    Jouw strategie

  • donkerblauw-wit@8x

    De Review

  • donkerblauw-wit@8x

    Het Advies

  • donkerblauw-wit@8x

    Samen Sparren

Structuur mist in veel bedrijven, terug vinden van dingen is een frustrerend iets, benamingen worden door elkaar gebruikt, fouten in mails die onnodig zijn, uitsluitingen die niet meer werken, een systeem waarbij 100+ aan tags (labels) worden gebruikt terwijl niemand meer weet waarvoor ze zijn, mega veel lijsten met klanten erop waar niemand meer van weet wat ze daar doen en of ze nog wel betrokken zijn.

Door een Marketing Automatisering Review te laten doen, krijg je weer zicht op wat er verbeterd kan worden. Ook kun je sparren met een expert om zo weer even 'on top of the game' te komen. Je hoeft namelijk niet alles alleen te doen en het wiel zelf uit te vinden.

Hoe ga ik te werk

Strategie, visie en klantreis

In ons eerste gesprek van een half uur vertel je mij jouw visie. Hoe ben je begonnen met het Automatiseren van je Marketing. Wat vind je fijn, wat wil je graag verbeteren. Zijn er punten die snel opgelost moeten worden, waar loop je op vast.

Onderzoek - Review

Vervolgens ga ik aan de slag met het onderzoeken van alle koppelingen, kijk ik naar de inrichting van alle systemen en of alles nog goed met elkaar samenwerkt. Daarnaast kijk ik ook naar de structuur, hoe overzichtelijk is alles, waar kan er nog wat verbeteren.

Advies verslag

Als ik klaar ben met mijn onderzoek - Review dan zet ik alles op papier. Je krijgt dit Advies verslag doorgestuurd, zodat je het op een eigen moment kunt doornemen. In het verslag zet ik natuurlijk wat ik heb gezien, waar ik denk dat er dingen kunnen verbeteren en eventueel aanbevelingen voor systemen.

Sparren

Zodra je het Advies verslag hebt doorgelezen, kunnen we een call inplannen om eens te sparren samen over de bevindingen. In een half uur zullen we dan de adviespunten doornemen en ik denk graag met je mee over vervolgstappen.

Vervolgstappen

In sommige gevallen kan ik met Business Klik instappen als Uitvoerend Technisch Professional. Hierbij zal het Business Klik Team alle uitvoerende werk op zich nemen en een onderdeel worden van jouw bedrijf. Met in het team VA's die ieder op hun eigen specialisme werken en daarbij sta ik zelf aan het roer. Je kunt de gehele automatisering dus uitbesteden en daarmee heb je alleen één aanspreekpunt. Je werkt wordt voor je gedaan en jij kunt je weer focussen op de leuke kanten van het bedrijf.

Patricia Martherus op de Ijzerenbrug

Sparren met de expert

Het klinkt misschien arrogant, maar dat ben ik zeker niet. Ik ben wel zelfverzekerd! Door jarenlange ervaring weet ik inmiddels wat er speelt bij ondernemers en waar veel bedrijven tegenaan lopen. Als oud-leerkracht heb ik de drive om mensen te helpen en het beste uit zichzelf en hun bedrijf te laten halen.

Het is fijn om Marketing Automatisering Reviews te mogen geven over de inrichting van systemen, écht iemand verder helpen waar het eerst vastliep.

Als Technisch Ondersteunend Professional sta ik aan het hoofd van een kleinschalig team met VA's die allemaal op hun eigen gebied krachtig zijn. Daardoor kunnen wij snel schakelen en de uitvoerende marketing op ons nemen.

En om mijn onderwijs-roots niet aan de kant te schuiven, wordt ik mega vrolijk van het geven van trainingen en workshops. Heerlijk om voor groepen te staan! Maar, ook van 1:1 sessies krijg ik een boost.

Scroll naar boven