Mijn reis als ondernemer

Ondernemer? Nee, dat ben ik niet altijd geweest!

Zoals zoveel ondernemers, ben ik eerst ergens anders begonnen. Ruim 13 jaar lang heb ik voor de klas gestaan op een basisschool.

Toen nam ik ontslag. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ik wist niet wat ik wilde gaan doen. Ik rolde zomaar in het ondernemerschap.

En dit bleek een schoen te zijn die mij zeer goed past!

Ik ben nu al meer dan 6 jaar ondernemer en ik heb er geen spijt van.

"No one is you, and that is your superpower"

Mijn reis is begonnen als leerkacht. Ik stond voor de klas op een toffe school in Dordrecht. Ik vond het geweldig om met kinderen te werken en ze te helpen leren.

Naast mijn werk als leerkracht was ik ook ict'er op school. Ik hielp de leerkrachten en leerlingen met alle technische zaken. Als I-coach en smartboardtrainer vond ik het leuk om kinderen en collega's te ondersteunen in de technische zaken (het gebruik van computers in de klas was toen niet doorontwikkeld) Ik ontdekte dat ik een combinatie van mijn twee passies kon maken: technologie en onderwijs.

Op een ochtend las ik op mijn theezakje: 'Wat zou je doen als je een carrière switch kon maken". Dit zette mij aan het denken. Ik wilde iets anders doen, iets waar ik meer uitdaging in vond. In 2017 nam ik een sprong in het diepe... weg vaste baan.

Ik rolde dankzij de VA Academy van Daniëlle van Leuvering in het ondernemerschap. Ik startte mijn eigen bedrijf, onder de naam: Just Go 4 IT. In het begin was het hard werken. Ik moest alles van de grond af opbouwen. Ik had geen klanten, geen kantoor en geen website. Maar ik gaf niet op. Ik werkte hard en ik leerde veel. Als snel had ik mijn eerste klanten. Ik begon mijn bedrijf uit te breiden..

In 2018 besloot ik om mijn bedrijf om te dopen naar Business Klik. Ik wilde een naam die beter bij mijn bedrijf paste. Business Klik wordt niet geleid door een allround VA. Maar door een technisch professional. Ik help ondernemers met alles wat te maken heeft met technologie, van het opzetten van een website tot het automatiseren van processen. Maar vooral gericht op e-mailmarketing.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Ik heb een succesvol bedrijf opgebouwd en ik help ondernemers elke dag met hun ict-vraagstukken. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog veel meer kan bereiken in de toekomst.

7L5A8448-removebg-preview

"Dow what your love, love what you do"

7L5A8577-removebg-preview (1)

Fun facts:

  • Gescheiden - Co-ouderschap & goede vrienden
  • Twee super lieve (puber) kinderen
  • Nieuwe liefde & nieuw huis
  • Teamleider Esta's Scouting Panoord Zwijndrecht
  • Verkennersleiding Scouting Panoord
  • BBQ-Queen (liefst koken uit de DO)
  • Vroeger Ballroomdanser op NL wedstrijdniveau
Scroll naar boven