Mijn reis als ondernemer

Ondernemer? Nee, dat ben ik niet altijd geweest!

Zoals zoveel ondernemers, ben ik eerst ergens anders begonnen. Ruim 13 jaar lang heb ik voor de klas gestaan op een basisschool. Een mooi beroep, mijn roeping en tóch zocht ik een andere uitdaging.

Oh, wat was het spannend, maar ik nam ontslag. Zomaar, omdat het goed voelde om een deur dicht te doen en te kijken welke andere deur zou openen. En die ging open...

Onverwacht ben ik in het ondernemerschap gerold, waar ik ondertussen al 7 jaar van geniet! En de juf in mij, die gaat ook nooit weg, die krijg je er als mijn klant gewoon bij! Best of both worlds 🙂

"No one is you, and that is your superpower"

Mijn reis is begonnen als leerkacht. Ik stond voor de klas op een toffe school in Dordrecht. Ik vond het geweldig om met kinderen te werken en ze te helpen leren.

Naast mijn werk als leerkracht was ik ook ict'er op school. Ik hielp de leerkrachten en leerlingen met alle technische zaken. Als I-coach en smartboardtrainer vond ik het leuk om kinderen en collega's te ondersteunen in de technische zaken (het gebruik van computers in de klas was toen niet doorontwikkeld) Ik ontdekte dat ik een combinatie van mijn twee passies kon maken: technologie en onderwijs.

Op een ochtend las ik op mijn theezakje: 'Wat zou je doen als je een carrière switch kon maken". Dit zette mij aan het denken. Ik wilde iets anders doen, iets waar ik meer uitdaging in vond. In 2017 nam ik een sprong in het diepe... weg vaste baan.

Dankzij de VA Academy van Daniëlle van Leuvering rolde ik in het ondernemerschap. In september 2017 startte ik mijn eigen bedrijf, onder de naam: Just Go 4 IT. In het begin was het hard werken. Alles moest van de grond af opgebouwd worden. Ik had geen klanten, geen kantoor en geen website. Dat weerhield mij er niet van hard te werken en veel te leren. Als snel had ik mijn eerste klanten. En na een jaar begon mijn bedrijf uit te breiden..

In 2018 besloot ik om mijn bedrijf om te dopen naar Business Klik. Ik wilde een naam die beter bij mijn bedrijf paste. Business Klik wordt niet geleid door een allround VA. Maar door een technisch professional. Ik help ondernemers met alles wat te maken heeft met technologie, van het opzetten van een website tot het automatiseren van processen. Vooral gericht op e-mailmarketing.

Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Business Klik is een succesvol bedrijf, met leuke klanten. En elke dag kan ik ondernemers ondersteunen met hun ict-vraagstukken. Ik ben ervan overtuigd dat ik nog veel meer kan bereiken in de toekomst.

7L5A8448-removebg-preview

"Dow what your love, love what you do"

7L5A8577-removebg-preview (1)

Fun facts:

 • Gescheiden - Co-ouderschap & goede vrienden
 • Twee super lieve (puber) kinderen
 • Nieuwe liefde & nieuw huis
 • Praktijk Coach - Scouting Regio Maasdelta (vrijwilliger)
 • Landelijke vrijwilliger Scouting Nederland - Nationale Kinderherdenking
 • BBQ-Queen (liefst koken uit de DO)
 • Teamleider geweest van Esta's Scouting Panoord Zwijndrecht
 • Verkennersleiding geweest Scouting Panoord
 • Vroeger Ballroomdanser op NL wedstrijdniveau
 • Fan van schrijver: Rick Riordan (Percy Jackson - en andere helden)
 • Molloot
 • Fanatiek Pokemón Go speler (iets met moeder-zoon-binding)
Scroll naar boven